Pirjoale de nisetru cu garnitura de pilaf

Printeaza

 Pirjoale de nisetru cu garnitura de pilaf

Ingrediente:Pirjoale de nisetru cu garnitura de pilaf

  • 1 kg nisetru
  • 1 felie franzelă
  • 150 g frişca lichidă
  • sare
  • piper alb
  • pesmet de cozonac
  • 2 ouă
  • 150 g unt
  • 200 g orez
  • 1/2 l supă
  • ciuperci

 

Mod de preparare:

Nisetrul se dă prin maşina de tocat, cu franzela muiată şi stoarsă. Se amestecă apoi într-un vas pe gheaţă cu frişcă lichidă, sare şi piper şi se lasă 1 oră.

Se formează din tocătură parjoalele, se dau prin ou bătut, pesmet de cozonac şi se prăjesc în unt în tigaie.

Separat se face un pilaf din orez, supă şi sare care se aşază pe un platou în formă de piramidă. Parjoalele se aşază împrejurul piramidei şi se presară cu ciuperci tocate.

Separat, la sosieră, se serveşte sos suprem de peşte cu Maggi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.