Pipote cu sos tomat

Printeaza

Pipote cu sos tomat din: pipote de pui, ceapa, bulion, sare, usturoi, foaie de dafin, ulei, patrunjel.

Ingrediente:Pipote_cu_sos_tomat

  • 800 g pipote de pui
  • 2 cepe
  • 5-6 linguri bulion
  • sare
  • 4 catei de usturoi
  • o foaie de dafin
  • 2 linguri ulei
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Pipotele se curăţă bine, se taie zgârciurile în exces, se spală si se lasă la scurs. Intr-o cratiţă cu pereţi groşi se pun la călit în ulei ceapa si pipotele.

După ce carnea şi-a schimbat culoarea, se presară sare, se adaugă foaia de dafin şi se acoperă cu apă. Se lasă la fiert aproximativ 50 de minute.

Se verifică dacă pipotele sunt fierte, se adaugă usturoiul feliat, bulionul desfăcut cu apă şi se mai fierb 10 minute. Se trage de pe foc, se pune verdeaţa si se aduce la masă.

Pipote cu sos tomat

Pipote_cu_sos_tomat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.