Pilaf simplu cu morcov

Printeaza

Pilaf simplu cu morcov din: orez, morcovi, păstâmac, margarină, verdeaţă, sare.

Pilaf simplu cu morcov

Ingrediente:

  • 750 g orez
  • 700 g morcovi
  • 500 g păstâmac
  • 150 g margarină
  • 1 legătură verdeaţa
  • sare

Mod de preparare:

Morcovii şi păstâmacul se pun la fiert în apă clocotită cu puţină sare. In supa de zarzavat strecurată şi clocotită, se pune la fiert orezul, continuând fierberea.

In timpul fierberii, se adaugă margarina proaspătă, jumătate din cantitatea de verdeaţă şi morcovii frerţi şi raşi sau tăiaţi cuburi mici.

Se acoperă vasul şi se introduce în cuptor pentru 15-20 de minute. La servire, se presară verdeaţă tăiată mămnt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.