Pilaf haiducesc

Printeaza

Pilaf haiducesc din: orez, rosii, ulei, patrunjel, ceapa, ciuperci, piper, morcovi, telina, concentrat de legume.

Ingrediente:Pilaf_haiducesc

  • 1 1/2 cană orez cu bob natural
  • 4-5 roşii
  • ulei
  • pătrunjel
  • 4-5 cepe verzi
  • 1 cutie ciuperci
  • piper măcinat
  • 3 morcovi
  • 1 ţelină mică
  • concentrat de legume

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, speli orezul cu o jumătate de oră înainte de a fi pregătit. Apoi, într-o cratiţă, pui uleiul, ceapa tăiată mărunt, roşiile tăiate mărunt, morcovii şi ţelina date pe râzătoare, ciupercile şi orezul.

Totul se căleşte pe foc până când orezul se înmoaie puţin. Apoi acoperi totul cu apă amestecată cu 1 lingură de concentrat de legume şi dai la cuptor, la foc potrivit, timp de 1 oră.

Când pilaful este gata, îl scoţi din cuptor, îl amesteci cu o linguriţă de piper şi pui deasupra pătrunjelul tocat mărunt.

Pilaf haiducesc

Pilaf_haiducesc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.