Pilaf gustos cu legume

Printeaza

Pilaf gustos cu legume din: orez, ciuperci, praz, vanata, ardei, morcov, sare, piper, ulei.

Ingrediente:

  • 1/4 cană orez
  • 3-4 ciuperci
  • 1 fir praz
  • 1/2 vânătă
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Pilaf gustos cu legume: Speli orezul în multe ape, îl căleşti în ulei până devine sticlos, adaugi două căni cu apă şi laşi să fiarbă, la foc mic.

Cureţi şi tai după dorinţă legumele, le sotezi în ulei şi le condimentezi cu sare şi piper.

Când orezul este aproape fiert, adaugi legumele, amesteci uşor şi mai laşi să fiarbă 5-10 minute. Este delicios cald, poate fi servit şi rece.

 

Pofta buna!

 

 

 

Sardine la Grătar cu Sos Chimichurri

sardine, patrunjel, usturoi, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper, ardei iute. Această rețetă de Sardine cu Sos Chimichurri combină aromele delicate ale sardinelor proaspete gătite la grătar cu explozia de arome a sosului chimichurri, bogat în pătrunjel, usturoi și ulei de măsline. Este o experiență culinară […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.