Pilaf cu ficat de gasca

Printeaza

Pilaf cu ficat de gasca din: orez, ceapa, ficat de gasca, untura, faina, smantana, cascaval, sare, piper.

Ingrediente:Pilaf cu ficat de gasca

  • 700 g orez
  • 2 cepe
  • 2 ficaţi de gâscă
  • sare
  • piper
  • 300 g untură de gâscă
  • 2 linguri cu făină
  • 1 1/2 l supă
  • 5 linguri cu smântână
  • 80 g caşcaval

 

Mod de preparare:

Puneţi la înăbuşit, cu untură de gâscă, ficatul de gaşcă presărat cu sare şi piper. Lăsaţi pe foc domol, mic.

Separat, sotaţi ceapa cu untură de gâscă, puneţi apoi orezul şi lăsaţi să fiarbă, sub capac, cu 1/4 l supă şi sare, 25 de minute.

Tăiaţi ficatul în felii şi cu acestea tapetaţi forma unsă. Puneţi pilaful puţin îndesat şi răsturnaţi-l pe platou.

Separat, serviţi sosu suprem cu grăsime, unt, făină, supă, smântână şi caşcavalul ras.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Pilaf cu carne de rata

Pilaf cu carne de gasca

Pilaf cu carne de gasca din: gasca, orez, ciuperci, hrean, otet, sare, piper, cimbru, zahar, unt, ceapa. Ingrediente: 1 gâscă de 3,5 kg 300 g orez 1 kg ciuperci pipotă şi ficatul de gâscă 50 g hrean 1 linguriţă cu oţet sare 1 linguriţă cu piper boabe cimbru zahăr 150 g unt 2 cepe   […]

 

Pilaf cu carne de gasca si stafide

Pilaf cu carne de gasca si stafide

Pilaf cu carne de gasca si stafide din: gasca, faina, orez, oua, ulei, stafide, fistic, vin, ceapa, cascaval. Ingrediente: 1 gâscă de 3,5 kg 200 g făină 250 g orez 2 ouă 200 ml ulei 100 g stafide 50 g fistic 1 pahar cu vin roşu dulce 2 cepe 100 g caşcaval   Mod de preparare: […]

 

Gasca umpluta

Gasca salbatica impanata cu peste afumat cu garnitura de masline, rosii, ardei si manatarci la cuptor si pilaf

 Gasca salbatica impanata cu peste afumat cu garnitura de masline, rosii, ardei si manatarci la cuptor si pilaf Ingrediente: 1 gască de circa 3 kg 150 g peşte afumat sare piper cimbru 5 căţei usturoi 500 g roşii 6—8 ardei graşi 150 g măsline verzi 300 g mînătărci 150 g ulei 200 g orez 1 […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.