Pilaf de raci

Printeaza

Pilaf de raci

Ingrediente:Pilaf de raci

  • 30 raci
  • 1 ceaşcă orez
  • 1 ceapă
  • 100 g ulei

Mod de preparare:

Prăjim orezul foarte puţin în ulei. Pră­jim ceapa şi o amestecăm cu orezul.

Fierbem racii, apoi despărţim gîtul de spate, însă nu de tot, ci numai atît, cît să punem în raci orezul prăjit.

Apoi aşezăm gîtul la loc şi punem la foc să fiarbă cu zeamă de raci şi ulei pînă ce este gata orezul. La o ceaşcă de orez punem două ceşti de zeamă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.