Pilaf de pui cu verdeata

Printeaza

Pilaf de pui cu verdeata din: pui, morcovi, ceapa, ardei, orez, sare, piper.

Ingrediente:Pilaf de pui cu verdeata

  • 1 pui
  • 2 morcovi
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras
  • 1 cană orez
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Porţionezi puiul şi îl fierbi. îl spumu-ieşti, apoi pui legumele tăiate după dorinţă. Laşi la fiert până când carnea este făcută. Strecori zeama şi o dai deoparte.

Dezosezi puiul. Aşezi într-un vas mai mare orezul, torni 3 căni cu zeamă, adaugi carnea de pui, morcovii, potriveşti gustul de sare şi piper şi dai la cuptorul încins până când se umflă orezul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.