Pilaf de patrunjel cu lamaie si pastarnac

Printeaza

Pilaf de patrunjel cu lamaie si pastarnac din: pastarnac, usturoi, untdelemn de măsline, suc de lămâie, pătrunjel, sare.

Pilaf de patrunjel cu lamaie si pastarnac

Ingrediente:

  • 2 păstârnaci de mărime medie
  • 1 căţel de usturoi, pisat
  • 2 linguri de untdelemn de măsline
  • 2 linguri de suc de lămâie
  • 2 linguri de pătrunjel
  • 1/2 linguriţă de sare

Mod de preparare:

Cojiţi păstârnacul şi tăiaţi-l în bucăţi cât mai mici. Intr-un mixer, procesaţi păstârnacul şi usturoiul prin pulsare, până ajungeţi la o consistenţă ca a orezului.

Adăugaţi untdelemnul de măsline, sucul de lămâie, pătrun­jelul şi sarea, şi amestecaţi bine.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.