Pilaf de berbec

Printeaza

Pilaf de berbec

Ingrediente:Pilaf de berbec

  • 1 kg carnc de berbe
  • 400 g roşii
  • 100 g ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 200 g bu­reţi
  • 240 g orez
  • 1 ceapă
  • 1 1/2 apa
  • 1/2 păhărel de rom

 

Mod de preparare:

Carnea bine spălată, se taie, se prăjeşte şi sc fierbe 1 oră cu apă şi sare. Separat se sotează ceapa tocată cu orezul si uleiul, se amestecă cu roşiile cură­ţate si tăiate, romul, cimbrul, piperul şi se pun în vasul cu carnea.

Dacă a scăzut prea mult se mai pune 1 pahar apă şi 60 g unt şi se fierbe la cuptor sub capac, circa 30 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.