Pilaf cu vitel

Printeaza

Pilaf cu vitel din: carne de vitel, orez, unt, sare.

Ingrediente:Pilaf cu vitel

  • 150 g carne de vitel fiarta
  • 50 g orez
  • 15 g unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Se fierbe carnea de viţel panâ se frăgezeşte. Se taie bucâţi.

Orezul curăţat şi spălat se fierbe în zeama în care a fiert carnea, apoi se amestecă cu carnea, uşor ca să nu se sfarame. Untul se pune deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.