Pilaf cu mazare si pui

Printeaza

Pilaf cu mazare si pui din: orez, pulpe de pui, ciuperci, suc de rosii, mazare, ulei, sare.

Ingrediente:Pilaf cu mazare si pui

  • 200 g orez
  • 400 g pulpe de pui, dezosate
  • 400 g ciuperci
  • 600 ml supă de legume
  • 50 ml suc de roşii
  • 200 g mazăre
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli ciupercile şi le tai sferturi. Tai carnea în bucatele si le căleşti în uleiul încins, până se rumenesc. Adaugi ciupercile şi le mai prăjeşti 10 minute.

Adaugi orezul şi mazărea şi torni supa de legume. Pui sare după gust şi laşi să fiarbă la foc moderat, până se umflă orezul. Adaugi sucul de roşii, laşi să mai fiarbă câteva clocote, apoi opreşti focul şi serveşti preparatul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.