Pilaf cu legume

Printeaza

Pilaf cu legume

Ingrediente:Pilaf cu legume

  • 1 ceaşcă mare de orez
  • 1 ceapă
  • 2 ardei graşi
  • 2 roşii
  • 3 ceşti suc de roşii
  • 2 linguri de unt
  • 1 pahar de apă caldă
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Toci ceapa şi o căleşti în unt împreună cu orezul. Adaugi apoi ardeiul şi roşiile tăiate mărunt şi le laşi să se înmoaie bine pe foc mic, amestecând mereu.

Pui sucul de roşii şi apa, potriveşti de sare şi piper şi dai vasul la cuptor pentru 20 de minute. Mănânci pilaful cât e cald.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.