Pilaf cu ciuperci si verdeata

Printeaza

Pilaf cu ciuperci si verdeata din: orez, ulei, ceapă, ciuperci proaspete, pătrunjel verde sau mărar, sare.

Pilaf cu ciuperci si verdeata

Ingrediente:

  • 700 g orez
  • 150 ml ulei
  • 50 g ceapă
  • 500 g ciuperci proaspete
  • 2 legături pătrunjel verde sau mărar
  • sare

Mod de preparare:

Ciupercile, tăiate felii, ceapa, tocată mărunt, împreună cu uleiul, se pun la fiert în apă clocotită cu puţină sare.

După 15 minute de fierbere, se adaugă orezul şi verdeaţa tăiată şi se continuă fierberea lent, cu vasul acoperit, circa 20 de minute, la cuptor.

In momentul scoaterii din cuptor, se amestecă uşor, dintr-o dată, apoi se lasă să se răcească. Se serveşte cald sau rece, cu verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.