Pilaf cu cocos

Printeaza

Incinge un vas larg, cu capac, şi unge-l cu ulei. Prăjeşte 5 minute 1 ceapă mare, tocată mărunt, un praf de chilii, 1 baton de scorţişoară de 5 cm, 10 boabe de cardamom, 1/2 linguriţă chimen, 1/2 linguriţă fenicul. Adaugă 300 g orez Basmati, clătit in apă rece,si 40 g fulgi de cocos; ţine pe foc 1 minut.

Adaugă 700 ml apă docotindă, amestecă şi lasă sa fiarbă înăbuşit, acoperit cu capac, 5 minute. Nu, amesteca între timp. Presară 1/2 linguriţă turmeric şi lasă din nou să fiarbă înăbuşit 5 minute. Dă vasul deoparte şi lasă sâ stea 5 minute. Afanează cu furculiţa şi serveşte.

Pilaf cu cocos

Pilaf cu cocos

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • pilaf de cocos

1 comentariu

  1. Merita icnercat pilaful asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.