Piftie din carne afumata de porc

Printeaza

Piftie din carne afumata de porc

Ingrediente:Piftie din carne afumata de porc

  • 1 kg cap porc
  • 1 bucată rasol de porc
  • 2 picioare de porc
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 pătrunjel
  • 3 foi de dafin
  • sare
  • boabe piper
  • 1 usturoi

 

Mod de preparare:

Se spală carnea şi se opăreşte, apoi se pune la fiert. După ce curăţăm spuma adăugăm zarzavatul, piperul boabe, sarea şi foi de dafin după gust.

Lăsăm să fiarbă la foc domol 2-3 ore. Strecurăm supa şi adăugăm usturoiul zdrobit.

Carnea o dezosăm şi o punem în vasele dorite.

Decorăm cu fâşii de morcov, apoi adăugăm supa strecurată peste carne şi dăm la răcit.

Se serveşte ca gustare rece cu 2-3 picături de oţet.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.