Piftie de porc condimentata

Printeaza

Piftie de porc condimentata din: cap de porc, limbă, şorici, picioare, urechi, carne de porc, ceapă, sare, usturoi, oase de vacă.

Ingrediente:Piftie de porc condimentata

  • cap de porc
  • limbă
  • şorici
  • picioare
  • urechi
  • carne de porc
  • o ceapă
  • o lingură de sare
  • o căpăţână de usturoi
  • 3 kg oase – încheieturi mari de vacă, sparte

 

Mod de preparare:

Se fierb oase de vacă, 3-4 ore, apoi se trece zeama prin sită. In zeama asta se fierbe tot ce-i din porc, până se desprinde totul de pe oase, cu sare şi ceapă. Se dezosează.

Se aşază carnea în cas­tron. Usturoiul se pisează mărunt, pastă şi se amestecă cu zeama de la fiert. Se toarnă zeama în castron, peste carne.

Se dă la rece, să se închege.

Serviti cu sos de hrean.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.