Piftie de peşte

Printeaza

Piftie de peşte din: peste, morcovi, boabe de piper, foi de dafin, condimente, gelatina.

Poate te intereseaza si Piftie de pasare cu legume

Ingrediente: Piftie_de_peste

  • peşte (macrou)
  • morcovi
  • boabe de piper
  • foi de dafin
  • condimente
  • gelatină

 

Mod de preparare:

Tai morcovii rondele şi îi pui la fiert împreună cu piperul, foile de dafin şi condimentele. Când morcovul este aproape fiert adaugi bucăţile de peşte (şi capetele, pentru că ajută să se închege zeama) şi le laşi să fiarbă.

Scoţi bucăţile de peşte şi morcovii când sunt gata şi le aşezi în castronele. In zeama rămasă dizolvi gelatina, mai laşi pe foc, apoi o strecori şi, aşa fierbinte, o torni peste peşte. Laşi piftia să se închege la rece, dar nu la frigider.

Piftie de peşte

Piftie_de_peste

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • piftie de peste

1 comentariu

  1. N-am mancat niciodata, e buna piftia de peste?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.