Pifteluţe pane

Printeaza

Pifteluţe pane

Ingrediente:Pifteluţe pane

  • 1 kg carne de pui (pulpe sau piept)
  • 4 ouă
  • 2-3 linguri făină
  • condimente
  • pătrunjel
  • mărar
  • ulei
  • sare
  • 2-3 cartofi (opţional)

 

Mod de preparare:

Fierbi puţin carnea de pui, o dezosezi, apoi o toci, adaugi 2 ouă, făina, verdeaţa tocată, sare şi condimente după gust şi omogenizezi compoziţia.

Dacă vrei, poţi să mai pui şi cartofii fierţi şi pasaţi. înpingi uleiul, apoi iei cu o lingură din compoziţie, dai pifteluţele prin ou bătut şi le prăjeşti în tigaie.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.