Piept de vitel cu fasole verde

Printeaza

Piept de vitel cu fasole verde din: piept de vitel, unt, fasole verde, ceapa, faina, suc de rosii, supa de zarzavat, marar, sare, piper.

Ingrediente:Piept de vitel cu fasole verde

  • 700 g piept de vitel
  • 100 g unt
  • 600 g fasole verde
  • 3 cepe
  • 1 lingura faina
  • 4 linguri suc de rosii
  • 1,5 l supa de zarzavat
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spălaţi pieptul de viţel, tăiaţi-l în bucăţi potrivite şi rumeniţi-l în unt circa 10 minute, împreună cu ceapa, tocată mărunt.

Adă­ugaţi supa de zarzavat şi lăsaţi să fiarbă la foc mic, circa 90 de minute.

Puneţi fasolea verde, sucul de roşii şi făina desfăcută în 50 ml apă. Potriviţi de sare şi piper şi lăsaţi să fiarbă la foc mic încă 30 de minute. Spre sfârşit, puneţi mărarul tocat mărunt.

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte buna mancare asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.