Piept de pui umplut cu rosii si capere

Printeaza

Piept de pui umplut cu rosii si capere din: file de piept de pui, sare, piper, rosii uscate, capere, patrunjel, ulei, supa de pasare, rosii, cimbru, oregano.

Ingrediente:Piept_de_pui_umplut_cu_rosii_si_capere

  • 2 fileuri de piept de pui (cu oase si piele, circa 500 g fiecare)
  • sare
  • piper
  • 80 g rosii uscate in ulei
  • 1 lingura capere
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 3 linguri ulei
  • 250 ml supa de pasare
  • 1 conserva rosii
  • 1 lingurita cimbru proaspat tocat
  • 1 lingurita oregano proaspat tocat

 

Mod de preparare:

Se scot oasele de la piepţii de pui, astfel încât carnea să se mai ţină încă pe piele.

Se spală, se şterg, se sărează şi se piperează; se aşază pe planşetă cu partea cărnoasă în jos. Se lasă să se scurgă roşiile de ulei şi se toacă. Se toacă şi caperele.

Se amestecă roşiile cu capere şi pătrunjel şi se repartizează pe carne.

Se pliază piepţii de pui şi se leagă cu aţă, în chip de ruladă.

Se încinge uleiul într-o tigaie şi se prăjesc piepţii de jur-împrejur; se toarnă supă şi se acoperă; se lasă să se înăbuşe 20 min.

Se scoate carnea şi se păstrează la cald. Se adaugă în sos bucăţile de roşii din conservă şi verdeaţa; se lasă să fiarbă 10 min.

Se taie rulada felii şi se serveşte cu sosul de roşii.

Piept de pui umplut cu rosii si capere

Piept_de_pui_umplut_cu_rosii_si_capere

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.