Piept de pui cu spanac in jambon

Printeaza

Piept de pui cu spanac in jambon din: piept de pui, jambon, spanac, vin, ceapa, ou, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Piept_de_pui_cu_spanac_in_jambon

  • 800 g piept de pui
  • 200 g jambon crud uscat
  • 200 g spanac
  • 200 ml vin
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi ceapa, spălaţi-o, tocati-o mărunt şi căliţi-o 1 -2 minute în 2-3 linguri de ulei. Adăugaţi spanacul şi căliţi-l împreună cu ceapa încă 6-7 minute.

După ce se răceşte puţin, adăugaţi oul, potriviţi de sare şi piper şi omogenizaţi bhe compoziţia.

Curăţaţi pieptul de pielite, apoi tăiaţi fiecare parte a pieptului astfel încât să-l puteţi umple ;u spanac. Rulaţi fiecare bucată de piept în 2-3 felii de jambon, după care puneţi rulourile într-o tavă. U

ngeti-le cu ulei, presărati-le cu sare şi piper, adăugaţi vinul şi puneţi tava în cuptorul încins.

Coaceţi-le la foc potrivit circa 45 de minute sau până când se rumenesc frumos. Serviţi pieptul de pui copt în jambon tăiat îr feliuţe, cu garnitură de salată de andive.

Piept de pui cu spanac in jambon

Piept_de_pui_cu_spanac_in_jambon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.