Piept de pui cu dovlecel si vinete

Printeaza

Piept de pui cu dovlecel si vinete din: piept de pui, dovlecel, vanata sau o pungă cu legume cogelate, sare, piper.

Ingrediente:Piept de pui cu dovlecel si vinete

  • 2-4 fâşii de piept de pui
  • 1 dovlecel
  • 1 vânătă sau o pungă cu legume cogelate
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pieptul de pui îl speli, apoi îl usuci cu un prosop de bucătărie. Laşi tigaia să se încingă, aşezi feliile de carne 3 minute pe o parte, apoi le mai întorci pentru 3 minute pe cealaltă parte.

Dacă doreşti, adaugi 2-3 picături ulei.

Pui legumele, dovlecelul tă­iat rondele, vânătă tăiată tot rondele şi presari puţină sare şi piper după gust.

Dacă ai legume congelate, le laşi să se dezgheţe, apoi le dai la tigaie timp de 3-4 minute.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Bun pieptul de pui cu dovlecel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.