Piept de pui cu ceapă

Printeaza

O reteta de piept de pui cu ceapa din: piept de pui, ceapa, ulei, varza rosie, ceapa rosie, telina, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Piept de pui cu ceapă

  • 600 g piept de pui
  • 3 cepe
  • 50 ml ulei
  • 1 varza rosie
  • 2 cepe rosii
  • 1 telina mica
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea şi bateţi-o puţin cu ciocanul de şniţele, apoi ungeţi-o cu ulei şi presăraţi-o cu sare şi piper. Frigeţi carnea astfel pregătită pe un grătar încins.

Curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi ceapa galbenă, presăraţi-o cu sare şi piper şi căliţi-o în ulei până când se rumeneşte bine.

Tocaţi varza fideluţă, frecaţi-o cu 1 linguriţă sare grunjoasă, apoi amestecaţi-o cu ceapă roşie tăiată, cu ţelină tăiată în cubuleţe, ulei, oţet balsamic, pătrunjel tocat mărunt, sare şi piper după gust.

Serviţi la o porţie câte două felii de pui fripte, pe care puneţi ceapă călită şi alături salată de varză roşie.

Piept de pui cu ceapă

Piept de pui cu ceapa

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.