Piept de pui cu broccoli si smantana

Printeaza

Piept de pui cu broccoli si smantana din: piept de pui, tarhon verde, ceapa verde, usturoi verde, smantana, ulei, broccoli.

Ingrediente:Piept_de_pui_cu_broccoli_si_smantana

  • 600 g piept de pui
  • 6 fire tarhon verde
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 500 ml smantana pentru gatit
  • 100 ml ulei
  • 1 broccoli, taiat in buchetele

 

Mod de preparare:

Stergeti pieptul de pui cu servetele absorbante. Taiati-l in fasii subtiri, presarati-l cu sare si piper si prajiti-l in 50 ml ulei, la foc mic spre potrivit, pana cand se rumeneste bine pe toate partile. Scoateti-l pe o farfurie si pastrati-l acoperit, la foc cald.

Caliti in ulei ceapa verde tocata marunt. Dupa 2 minute, adaugati buchetelele de broccoli si tarhonul spalat, scurs bine de apa si tocat marunt, pastrand cateva fire pentru ornat.

Amestecati bine ingredientele si adaugati smantana, apoi amestecati din nou pentru omogenizare. Potriviti de sare si piper si puneti in craticioara fasiile de piept de pui. Acoperiti craticioara si lasati sa mai fiarba la foc mic 10 minute, amestecand din cand in cand. Serviti preparatul cald cu fire de tarhon presarate.

Piept de pui cu broccoli si smantana

Piept_de_pui_cu_broccoli_si_smantana
Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.