Piept de porc umplut

Printeaza

O reteta delicioasa de piept de porc umplut din: piept de porc, carne tocata de porc, ceapa, usturoi, patrunjel, cognac, oua, sare si piper.

Ingrediente:Piept de porc umplut

  • piept de porc cu os, degresat 950 g
  • carne tocata de porc 300 g
  • ceapa 40 g
  • usturoi 5 g
  • patrunjel 5 g
  • cognac 15 ml
  • oua 2 buc.
  • sare si piper dupa gust

 

Mod de preparare:

În pieptul de porc se realizeaza un buzunar pe care îl umplem cu un amestec de carne tocata, ceapa calita, usturoi, oua, patrunjel, cognac, sare si piper.

Pieptul de porc umplut se coloreaza pe toate fetele, pe un gratar încins, dupa care se gateste la cuptor timp de 40 min. la 185ºCSe serveste cald împreuna cu sosul rezultat în urma coacerii la cuptor.

Piept de porc umplut

Piept de porc umplut

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • piept de porc umplut la cuptor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.