Piept de pasăre cu prune

Printeaza

O reteta de piept de pasare cu prune din: piept de pui, prune, ulei de masline, nuci, marar si sare.

Ingrediente:

  • 800 g piept de pui (curcan)
  • 20 prune
  • 2 linguri ulei de masline
  • 10 nuci
  • 1 legatura marar
  • sare

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea de pui în fâşii. Condimentaţi-le cu sare şi piper şi căliţi-le într-o tigaie în puţin ulei amestecat cu apă.

Scoateţi sâmburii prunelor şi înlocuiţi-i cu miez de nucă.

Căliţi prunele astfel pregătite în puţin ulei şi apoi puneţi-le peste carnea de pui.

Puneţi vasul la cuptor, la foc potrivit, pentru 20 de minute.

Presăraţi mâncarea cu mărar tocat mărunt, înainte de servire.

 

Piept de pasăre cu prune

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Ciocanele de pui cu prune 

Ciocanele de pui cu prune 

Ciocanele de pui cu prune din: ciocanele, prune, mustar, zahar, brandy, sos, lamaie. Ingrediente: 4-6 ciocănele 8 prune 1 lingură zeamă de lămâie 1/4 ceaşcă muştar de Dijon 3 linguriţe zahăr brun 1/4 ceaşcă brandy 1 linguriţă sos Worcestershire   Mod de preparare: Presăraţi sare şi piper pe carne. Opăriţi prunele, apoi tocaţi-le cuburi nu foarte […]

Pulpe de pui cu prune uscate

Pulpe de pui cu prune uscate

Pulpe de pui cu prune uscate din: pulpe de pui, unt, ulei de masline, ceapa, prune uscate, coniac, cimbru, frunze de dafin, supa de pui, ficat de pui, mustar. Ingrediente: 4 pulpe de pui ½ lingura unt ½ lingura ulei de masline 1 ceapa, felii subtiri ½ cana prune uscate ¼ cana coniac cateva crengute de […]

 

Curcan cu prune

Piept de curcan umplut cu prune uscate

Piept de curcan umplut cu prune uscate din: piept de curcan, prune uscate, cuisoare, ceapa verde, unt, pesmet, sare. Ingrediente: 1 piept de curcan 250 g prune uscate 4 cuişoare 1 legătură de ceapă verde 150 g unt 25 g pesmet sare   Mod de preparare: Scoate sâmburii de la prune, taie-le felii şi pune-le […]

Piept de curcan umplut cu bacon

Piept de curcan umplut cu prune si caise uscate

Piept de curcan umplut cu prune si caise uscate din: piept de curcan, prune uscate, caise uscate, unt, sare, piper. Ingrediente: un piept de curcan 200 g prune uscate 200 g caise uscate 1/2 pachet unt sare piper Mod de preparare: Caisele şi prunele se pun la înmuiat în apă caldă si se lasă 30 de […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.