Piept de pasăre cu prune

Printeaza

O reteta de piept de pasare cu prune din: piept de pui, prune, ulei de masline, nuci, marar si sare.

Ingrediente:

  • 800 g piept de pui (curcan)
  • 20 prune
  • 2 linguri ulei de masline
  • 10 nuci
  • 1 legatura marar
  • sare

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea de pui în fâşii. Condimen- taţi-le cu sare şi piper şi căliţi-le într-o tigaie în puţin ulei amestecat cu apă. Scoateţi sâmburii prunelor şi înlocuiţi-i cu miez de nucă.

Căliţi prunele astfel pregătite în puţin ulei şi apoi puneţi-le peste carnea de pui. Puneţi vasul la cuptor, la foc potrivit, pentru 20 de minute. Presăraţi mâncarea cu mărar tocat mărunt, înainte de servire.

Piept de pasăre cu prune

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.