Piept de pasăre cu bacon servit pe plăcintă de cartofi

Printeaza

O reteta de piept de pasare cu bacon din: bacon, ceapa, ardei gras, rosii, piept de pui si condiment.

Ingrediente:Piept de pasăre cu bacon servit pe plăcintă de cartofi

  • 150 g bacon
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras verde
  • 2 rosii
  • 1 piept de pui
  • 1 lingurita condiment vegetal

 

Mod de preparare:

Pui la prăjit baconul tăiat mărunt, apoi pui ceapa tocată, ardeiul tă­iat fideluţă şi roşiile tocate cuburi (decojite anterior). Apoi adaugi peste legumele de pe foc şi piep­tul de pui feliat, pui şi puţină apă dacă este nevoie şi laşi totul pe foc până se pătrunde carnea.

Presari 1 linguriţă de condiment vegetal. Serveşti această mâncare pes­te chiftele de cartofi în formă de clătită, ornate cu smântână şi pă­trunjel verde tocat mărunt.

Piept de pasăre cu bacon servit pe plăcintă de cartofi

Piept de pasăre cu bacon servit pe plăcintă de cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.