Piept fript

Printeaza

Piept fript

Ingrediente:Piept fript

  • 1,500 kg piept de viţel
  • 2 linguri unt sau untură
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Pieptul se frige în bucăţi mari (o ju­mătate de piept) sau în bucăţi mici,

In primul caz pieptul se fxige ca şi pulpa de viţel, la tavă, în cuptor,

In ca­zul al doilea, el se frige ca şi cotletele de viţel (natur).

Se serveşte cu garnituri de zarzavat şi cu sosuri, mai ales închise.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.