Piept de vitel umplut cu spanac

Printeaza

Piept de vitel umplut cu spanac din: piept de vitel, rinichi de vitel, ficat de vitel, spanac, ulei, oua, marar, vin alb, sare, piper.

Ingrediente:Retete_RestauranteDeLux.ro_2

  • 2 kg piept de vitel
  • 300 g rinichi de vitel
  • 300 g ficat de vitel
  • 500 g spanac
  • ulei
  • 6 oua
  • 2 legaturi marar
  • 300 ml vin alb
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se întinde pieptul de viţel cu ciocanul de şniţele şi se condi­mentează. Se opăreşte spanacul şi se întinde peste came.

Rinichii şi ficatul se taie în cubuleţe, se prăjesc puţin şi se pun peste spanac.

Se fierb ouăle tari, se taie cuburi şi se aşază deasupra.

Se toacă mărunt mărarul şi se presară peste ouă. Se rulează pieptul, se aşază într-o tavă, se adaugă ulei şi vin alb, apoi se dă la cuptor.

Când este gata, după o oră, se taie în rondele şi se pune pe platou. Pe deasupra se toarnă sosul în care a fiert.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.