Piept de rata in foi de varza rosie

Printeaza

Piept de rata in foi de varza rosie: piept de rata, capsune, ceapa, ulei, mustar, vin alb, patrunjel, varza rosie, sare, piper.

Ingrediente:Piept_de_rata_in_foi_de_varza_rosie.png

  • 4 bucăţi de piept de raţă dezosat
  • 1/2 kg căpşune
  • 2 cepe
  • 3-5 linguri ulei
  • 1 lingură muştar
  • 3-4 linguri vin alb
  • 1 legătură pătrunjel
  • 8 frunze de varză roşie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa şi ciupercile şi le toci mărunt. Pui într-o tigaie 2 linguri de ulei şi înăbuşi ciupercile. Adaugi şi 3-4 linguri de apă. Adaugi apoi pătrunjelul tocat fin, muştarul şi potriveşti de sare şi piper.

Opăreşti frunze­le de varză timp de 2 minu­te după ce s-au subţiat cu cuţitul nervurile mai groase. Laşi la scurs, timp în care baţi bucăţile de carne cu cio­canul de şniţele. Pe fieca­re felie pui o cantitate potri­vită din compoziţia cu ciu­perci şi rulezi.

Fiecare rulou îl “îmbraci” în două frunze de varză roşie, lei un vas de yena şi îl ungi cu restul de ulei, aşezi rulourile şi le stropeşti cu vin. Dai rulourile la cup­tor pentru 1 oră şi 15 minute. Dacă nu ai piept de raţă, poţi folosi şi piept de pui.

Piept de rata in foi de varza rosie

Piept_de_rata_in_foi_de_varza_rosie.png

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.