Piept de pui umplut cu garnitura de cartofi

Printeaza

Piept de pui umplut cu garnitura din: piept de pui, ciuperci, cascaval, albus, morcovi, marar, piper alb, sare, ulei, cartofi, seminte de susan, sare, boia de ardei iute.

Ingrediente:Piept_de_pui_umplut_cu_garnitura

  • 1 piept de pui
  • 150 g ciuperci champignon conservate in saramura
  • 25 g cascaval
  • 1 albus
  • 2 morcovi
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 legatura maar
  • piper alb macinat
  • sare
  • 1 lingura ulei

pentru garnitura:

  • 4 cartofi
  • 2 linguri seminte de susan
  • sare
  • boia de ardei iute sau piper negru macinat

 

Mod de preparare:

Cureţi morcovii şi îi tai în bastonaşe pe care le fierbi. Scurgi ciupercile şi mor­covii fierţi şi le amesteci împreună cu cimbrul, caş­cavalul ras, albuşul, măra­rul fin tocat, sare şi piper, după gust. Tai pieptul de pui în felii pe care le baţi cu ajutorul ciocanului pentru şniţele. Le aşezi unele lângă altele pe o hârtie de copt unsă cu ulei şi presari sare şi piper după gust.

Pui umplutura pe lungime şi rulezi, apoi ambalezi ruloul în hârtie şi prinzi capetele. Coci rulada la foc mediu,  3/4 de oră. Intre timp, decojeşti cartofii, îi tai în sferturi şi îi fierbi 10 minute, în apă uşor sărată.

Scurşi, îi aşezi într-un vas termorezistent, îi stropeşti cu ulei şi îi presari cu sare, boia, piper şi seminţe de susan. Introduci vasul în cuptorul cald, la foc mediu, pentru 25 de minute.

Piept de pui umplut cu garnitura

Piept_de_pui_umplut_cu_garnitura

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.