Piept de pui umplut cu cartofi si ierburi de provence

Printeaza

Piept de pui umplut cu cartofi si ierburi de provence din: piept de pui, rulada de porc, pastrama de porc, cascaval, cartofi noi, ierburi de provence, ghimbir, ulei de masline, praf de usturoi, boia dulce, piper, sare.

Ingrediente:Piept_de_pui_umplut_cu_cartofi_si_ierburi_de_provence

  • 3 jumatati piept de pui
  • 6 felii rulada de porc
  • 3 felii pastrama de porc
  • 6 feliute de cascaval
  • 1 kg cartofi noi
  • ierburi Provence
  • praf de usturoi
  • ulei de masline
  • ghimbir
  • boia dulce
  • piper
  • sare

Mod de preparare:

Curata cartofii si pune-i la fiert. Scurge-i de apa, stropeste-i cu ulei de masline si condimenteaza-i cu toate mirodeniile. Cresteaza pe lateral jumatatile de pui si presara un praf de sare. In buzunarelul format, introdu doua felii de cascaval si una de pastrama.

Inveleste in cate doua felii de rulada de porc si asaza intr-o tava stropita cu ulei. De jur imprejur, pune cartofii condimentati si toarna cam 200 ml de apa. Lasa la cuptor pana cand pieptul de pui e bine patruns. Serveste alaturi de o salata de sezon.

Piept de pui umplut cu cartofi si ierburi de provence

Piept_de_pui_umplut_cu_cartofi_si_ierburi_de_provence

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.