Piept de pui umplut cu branza feta si ruccola

Printeaza

Piept de pui umplut cu branza feta si ruccola din: piept de pui, ruccola, branza feta, piper roz, ulei de masline, seminte de pin, vin alb sec, supa de pasare.

Ingrediente:Piept_de_pui_umplut_cu_branza_feta_si_ruccola

  • 4 jumatati de piept de pui
  • 2 maini de ruccola
  • 120 g branza feta
  • piper roz pisat
  • 2 linguri ulei de masline
  • 4 linguri seminte de pin
  • 125 ml vin alb sec
  • cateva lingura de supa de pasare

 

Mod de preparare:

Se cresteaza buzunarele in bucăţile de piept de pui, cu un cuţit ascuţit. Se spală ruccola, se curăţă de cotoare şi se toacă. Se amestecă împreună cu feta zdrobită, piper şi puţin ulei şi se umplu buzunărelele cu această compoziţie. Se fixează deschizăturile cu scobitori şi se prăjesc în ulei bucăţile de pui.

Se adaugă după un timp şi seminţele de pin şi se rumenesc. Se toarnă vinul şi se lasă să se evapore. Apoi se reduce focul şi se mai toarnă şi supa; se lasă să fiarbă 17 min. până ce se înmoaie carnea; se serveşte carnea cu sosul rezultat.

Piept de pui umplut cu branza feta si ruccola

Piept_de_pui_umplut_cu_branza_feta_si_ruccola

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.