Piept de pui picant la tigaie

Printeaza

Piept de pui picant la tigaie din: piept de pui, sare, ulei, ceapa, ardei iute, pasta de chili, sos de stridii, sos de peste, orez.

Ingrediente:Piept de pui picant la tigaie

  • 340 g piept de pui, felii
  • sare
  • 2 linguri de ulei
  • 2 cepe, feliate
  • 2 ardei iuti, maruntiti
  • 2 linguri pastă de chili
  • 1 lingura sos de stridii
  • 1 lingurita sos de peste
  • orez, pentru servire

 

Mod de preparare:

Puneti pieptul de pui intr-un castron si asezonati cu sare.

Incalziti uleiul intr-un wok la foc mediu-mare. Adăugați ceapa si gatiti, amestecand, aproximativ 3 minute. Adăugați carnea de pui, ardei iute, pastă de chili, sos de stridii si sos de pește.

Gatiti, amestecand frecvent, aproximativ 5 minute.

Serviti cu orez.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.