Piept de pui marinat la gratar

Printeaza

Piept de pui marinat la gratar din: piept de pui, iaurt, curry, mustar, usturoi, lamaie, sare.

Ingrediente:Piept_de_pui_marinat_la_gratar

  • 600 g piept de pui
  • 200 g iaurt
  • 1 lingura rasa de curry
  • 1 lingurita cu mustar
  • 2 fire de usturoi
  • 1/2 lamaie
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie pieptul de pui în fâşii şi stropeşte-le cu zeama de lă­mâie. Separat, amestecă iaurtul cu muştarul, usturoiul verde tocat, curry şi un praf de sare. Adaugă bucăţile de pui, amestecă bine, astfel ca toată carnea să fie acoperită, şi lasă la rece o oră.

Scoate-le din marinată şi înfigele-le şerpuit pe beţele de frigăruie înmuiate în apă cel puţin o oră, Frige-le pe grăta­rul încins, pe ambele părţi.

Piept de pui marinat la gratar

Piept_de_pui_marinat_la_gratar

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place smecherie asta de gratar

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.