Piept de pui la gratar cu iaurt si condimente

Printeaza

Piept de pui la gratar cu iaurt si condimente din: file de piept de pui, iaurt, cimbrisor, arpagic, sare, piper si ulei de masline.

Ingrediente:Piept_de_pui_la_gratar_cu_iaurt_si_condimente

  • 600 g file de piept de pui
  • 200 ml iaurt natur
  • cimbrisor proaspat
  • busuioc proaspat
  • arpagic
  • sare
  • piper alb
  • ulei de masline

 

Mod de preparare:

Tai pieptul de pui în felii (întocmai ca şi carnea pentru şniţele), le condimentezi şi torni iaurtul peste ele.

Toci mărunt condimentele verzi şi le amesteci cu carnea. Le ţii pentru o jumătate de zi la frigider.

Prăjeşti carnea pe grătarul uns cu puţin ulei de măsline.

Montezi puiul pe farfurii întinse, însoţite de cartofi natur şi sos de usturoi şi decorezi cu roşii cherry.

Piept de pui la gratar cu iaurt si condimente

Piept_de_pui_la_gratar_cu_iaurt_si_condimente

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.