Piept de pui la cuptor

Printeaza

Piept de pui la cuptor din: piept de pui, faina, cascaval, mustar, ulei, lamaie.

Ingrediente:Piept de pui la cuptor

  • un piept de pui complet
  • 4-5 linguri făină
  • 100 g caşcaval ras
  • o linguriţă boabe de muştar
  • 2 linguri ulei
  • lămâie

 

Mod de preparare:

Făina se amestecă cu caşcavalul ras si boabe de muştar.

Carnea se portionează şi se unge cu ulei. Se trec bucăţile de carne prin amestecul cu făină şi se aşază în tava de copt. Se lasă la cuptor aproximativ 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.