Piept de pui la cuptor, cu vin si ardei murati

Printeaza

Piept de pui la cuptor, cu vin si ardei murati din: ardei mici murati, usturoi, supa de pui, vin, ulei, piept de pui, sare, piper.

Ingrediente:Piept de pui la cuptor, cu vin si ardei murati

  • 2 borcanele de ardei mici murati curatati de seminte si taiati in bucatele
  • 8-10 catei de usturoi tocati marunt
  • 1/2 cana de supa de pui
  • 1 lingura de otet de vin alb
  • 3/4 cana de vin alb
  • ulei
  • 4 jumatati de piept de pui fara os si fara piele batuti ca pentru snitel
  • sare
  • piper

Mod de preparare:
Intr-o tigaie se incinge uleiul si apoi se prajeste pieptul de pui pe ambele parti pina devine auriu pe din
afara.

Se iau din tigaie si se tin pe o farfurie la cald. In tigaie se adauga usturoiul tocat marunt si se prajeste cam 30 secunde apoi se adauga otetul si vinul, si apoi ardeii mici taiati in bucatele mici. Se da in clocot.
Se serveste cu cartofi piure si cu sosul din tava.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.