Piept de pui invelit

Printeaza

Piept de pui invelit din: piept de pui, ulei, rozmarin, sunca, ceapa, usturoi, morcovi, rosii, ardei iute, ardei, lamaie, telina.

Ingrediente:Piept de pui invelit

  • 1 piept de pui
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 1 linguriţă rozmarin uscat mărunţit
  • 8 felii de şuncă
  • 1 ceapă
  • 3 căţei de usturoi
  • 2 morcovi
  • 3 roşii
  • 1 ardei iute
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei roşu
  • 1 lămâie
  • 2 tulpini de ţelină

 

Mod de preparare:

Speli fileul, îl tai în bucăţi lungi şi le laşi să se scurgă. Le sărezi şi le condimentezi cu piper, rozmarin şi ardei iute. Le înăbuşi puţin în ulei şi apă sau le frigi pe grătar. După ce bucăţile de carne s-au mai răcit, le înveleşti în şuncă şi le prinzi cu scobitori.

Speli şi cureţi legumele. Tai ceapa, ţelina, morcovii şi ardeii. Le căleşti în ulei împreună cu usturoiul, iar după 2 minute, torni câte puţină apă, adaugi rulourile cu şuncă şi le mai fierbi 10 minute împreună. Spre sfârşit, le stropeşti cu zeamă de lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.