Piept de pui in aluat

Printeaza

Piept de pui in aluat din: piept de pui, ulei, usturoi, salvie, parmezan, faina.

Ingrediente:Piept de pui in aluat

  • 2 bucăţi piept de pui
  • 1 lingură de ulei
  • 6 căţei de usturoi
  • 20 frunze de salvie
  • 50 g parmezan
  • faina

 

Mod de preparare:

Se taie 2 bucăţi piept de pui în două, pe lat, apoi se întind între două foi de hârtie pergament şi se presează cu un sucitor. Se încinge într-o tigaie 1 lingură de ulei, se adaugă 6 căţei de usturoi tăiat felii, 20 frunze de salvie şi se prăjesc 2 minute.

Se îmbracă piepţii de pui cu 1/2 din amestecul de salvie şi 50 g parmezan ras. Se împătureşte fiecare bucată şi se lipesc muchiile cu degetele. Se presară cu făină şi se prăjesc în ulei încins, 7 minute pe fiecare parte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.