Piept de pui cu sote de morcovi

Printeaza

Piept de pui cu sote de morcovi din: piept de pui, mustar dijon, pesmet, usturoi, cimbru, parmezan, sare, piper, ulei de masline, sote de morcovi.

Ingrediente:Piept de pui cu sote de morcovi

  • 1 piept de pui, fara piele, taiat fasii
  • ¼ cană mustar de Dijon
  • 2/3 ceașcă pesmet
  • 1 cățel de usturoi, tocat
  • 1 lingura cimbru uscat
  • ½ ceasca parmezan ras proaspăt
  • sare și piper negru proaspat macinat
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sote de morcovi, pentru servire

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200C.

Cu ajutorul unei spatule mici, ungeti peiptul de pui cu muștar Dijon pe ambele părți. Se combină pesmet, usturoi, cimbru si parmezan pe o farfurie mare. Se condimentează cu sare și piper.

Dati pieptul de pui prin acest amestec.

Asezati intr-o tava pe hartie de copt. Stropiti cu ulei de masline. Dati la cuptor pentru aproximativ 15 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.