Piept de pui cu castraveciori murati

Printeaza

Piept de pui cu castraveciori murati din: oua, piept de pui, sare, piper, faina, ulei, castraveciori murati, smantana, iaurt.
Ingrediente :

  • 2 ouaPiept de pui cu castraveciori murati
  • 600 g piept de pui (4 fileuri)
  • sare
  • piper
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura ulei
  • 2 castraveciori murati (100 g)
  • 150 g smantana
  • 2 pahare iaurt (a 150 g)

 

Mod de preparare:

Se fierb ouale tari (circa 10 minute), se baga sub un jet de apa rece, se curata de coaja si se lasa la racit.

Se spala fileurile, se zvanta intr-un stergar si se taie fasii late de circa 1 cm. Se sareaza, se pipereaza, se dau prin faina si se prajesc aproximativ 5 minute in uleiul incins.

Se taie ouale marunt, castraveciorii cubulete, se amesteca cu smantana si iaurtul si se gusta de sare si piper.

Sosul astfel preparat se serveste cu fileurile prajite, care se pot presara dupa gust cu marar verde tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.