Piept de pui cu cabanos si vin

Printeaza

Piept de pui cu cabanos si vin din: piept de pui, cabanos, scobitori, ulei, vin alb.

Ingrediente:Piept_de_pui_cu_cabanos_si_vin

  • 1 piept de pui
  • 10 cabanoşi
  • scobitori
  • ulei
  • 1 pahar vin alb

Mod de preparare:

Iei un piept de pui, îl speli, îl ştergi cu un prosop de bucătărie şi îl dai puţin la congelator pentru a putea să tai felii mai uşor. Tai circa 10 felii, le înveleşti în folie şi le baţi puţin cu cioca­nul de carne.

Apoi presari feliile de carne cu condimente pentru carnea de pui. Pe fiecare bucată de carne pui câte o bucăţică de caba­nos, o rulezi bine şi o prinzi cu scobitori.

Pui rulourile într-o tavă cu puţin ulei, puţină apă şi vin alb. Este o friptură foarte gustoasă şi foarte uşor de preparat. După cum se vede în poză, eu am folosit şi muşchiuleţ de porc.

Piept de pui cu cabanos si vin

Piept_de_pui_cu_cabanos_si_vin

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.