Piept de pui cu cabanos si vin
PrinteazaPiept de pui cu cabanos si vin din: piept de pui, cabanos, scobitori, ulei, vin alb.
- 1 piept de pui
- 10 cabanoşi
- scobitori
- ulei
- 1 pahar vin alb
Mod de preparare:
Iei un piept de pui, îl speli, îl ştergi cu un prosop de bucătărie şi îl dai puţin la congelator pentru a putea să tai felii mai uşor. Tai circa 10 felii, le înveleşti în folie şi le baţi puţin cu ciocanul de carne.
Apoi presari feliile de carne cu condimente pentru carnea de pui. Pe fiecare bucată de carne pui câte o bucăţică de cabanos, o rulezi bine şi o prinzi cu scobitori.
Pui rulourile într-o tavă cu puţin ulei, puţină apă şi vin alb. Este o friptură foarte gustoasă şi foarte uşor de preparat. După cum se vede în poză, eu am folosit şi muşchiuleţ de porc.
Piept de pui cu cabanos si vin
Pofta buna!