Piept de pui in crusta de alune

Printeaza

Piept de pui in crusta de alune din: piept de pui, maghiran, cimbru, alune, marar, oua, faina, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Piept_de_pui_in_crusta_de_alune

  • 500 g piept de pui
  • 1 lingurita maghiran
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 cana alune, migdale
  • 1 legatura marar
  • 2 oua
  • 2-3 linguri faina
  • 150 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi carnea de pieliţe şi tendoane, spălaţi-o, scurgeţi-o de apă. Presăraţi feliile de carne cu sare şi piper, apoi treceţi-le prin făină. Amestecaţi într-un castron ouăle cu pesmetul, adăugaţi cimbrul si măghiranul şi omogenizaţi bine.

Treceţi feliile de came prin amestecul de ou, alunele măcinate, apoi puneti-le într-o tigaie mare, în ulei încins. Prăjiţi-le la foc potrivit câte 5-6 minute pe fiecare parte, până când se rumenesc frumos pe toate părţile.

Scoateţi-le apoi pe şerveţele absorbante pentru a se scurge de ulei şi serviţi-le calde cu o garnitura la alegere.

Piept de pui in crusta de alune

Piept_de_pui_in_crusta_de_alune

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.