Piept de pui acoperit

Printeaza

Piept de pui acoperit din: piept de pui, ciiuperci, branza de vaca, margarina, pesmet, smantana, usturoi, patrunjel, sare, piper.
Piept de pui acoperit

Ingrediente:

  • 3 bucăţi piept de pui
  • 300 g ciuperci
  • 150 g brânză dulce de vacă
  • 150 g margarină
  • 2 linguri pesmet
  • 5 linguri smântână
  • 1 căpăţână usturoi
  • 1 legă­tură pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai carnea felii, le baţi ca pentru şniţele, le sărezi, le piperezi, le treci prin margarină topită şi le aşezi într-un vas care merge la cuptor. Cureţi ciupercile, le tai şi le amesteci cu margarina topită rămasă, apoi le pui în vas, peste cane.

Freci brânza dulce cu pesmetul, smântână şi usturoiul tocat, potriveşti de sare şi piper şi întinzi compoziţia în vas. Presari pătrunjelul tocat şi dai vasul la cuptor pentru 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.