Piept de porc cu legume

Printeaza

 

O reteta de piept de porc cu broccoli, conopida, cartofo, ceapa si morcovi.Piept de porc cu legume

 

Ingrediente:

  • 300 g piept de porc
  • legume congelate, după gust: broccoli, varză de Bruxelles, conopidă
  • 2 cartofi
  • 2 cepe albe
  • 2 morcovi

 

Mod de preparare:

Intr-un vas care merge la cuptor aşezi un prim stat de ceapă tăiată peştişori şi peste ceapă pui carnea porţionată . Presari condimente, deasupra cărnii pui legumele şi torni apă cât să cuprindă ingredi­entele pe 3/4.

Acoperi cu folie de aluminiu şi dai vasul la cuptor pentru 30 de minute. După acest timp, scoţi folia şi mai laşi vasul la cuptor încă 15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.