Piept de fazan pane

Printeaza

Piept de fazan pane din: piept de fazan, faina, oua, pesmet, unt.

Ingrediente:Piept de fazan pane

  • piept de fazan
  • făină
  • 2 ouă
  • pesmet
  • unt

 

Mod de preparare:

Pieptul de fazan se taie în felii mai groase.

Feliile se trec prin făină, ou şi pesmet, apoi se prăjesc în unt.

Se servesc cu unt proaspăt deasupra şi garnitură de mazăre sote sau alte legume.

 

Piept de fazan pane

Piept de fazan pane

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.