Piept de curcan umplut cu garnitura de mazare cu morcovi

Printeaza

O reteta de Piept de curcan umplut cu garnitura de mazare cu morcovi din: cartofi, sare, rucola, crema de branza, piper, snitel de curcan, paine toast, faina, oua, kaizer si cuisoare.

Ingrediente:Piept de curcan umplut cu garnitura de mazare cu morcovi

  • 600 g cartofi mici
  • sare
  • 1 legătură rucola
  • 150 g cremă de brânză
  • piper
  • 4 buc. şniţel de curcan (a 180 g)
  • 120 g pâine toast
  • 2-3 linguri făină
  • 2 ouă
  • 2 linguri unt topit
  • 6 felii de kaizer (sau salam picant)
  • câteva cuişoare

 

Mod de preparare:

Curăţaţi cartofii, spălaţi-i şi fierbeţi-i cca. 25 de minu­te în apă cu sare. Tăiaţi fin rucola. Amestecaţi-o cu sarea, piperul şi crema de brânză. Spălaţi carnea, uscaţi-o pe un şervet de bu­cătărie, apoi bateţi-o. Condimentaţi-o cu sare şi piper. întindeţi amestecul cu brânză pe bucăţile de carne, împăturiţi-le şi fixaţi-le.

Fărâmiţaţi pâinea toast. Daţi şniţelele prin făină, prin ouăle bătute, şi prin pesmetul pregătit. Prăjiţi-le câte 5 minute pe fiecare parte în untul topit. Scurgeţi cartofii. înfăşuraţi-i cu feliile de kaizer, fixaţi-le cu câte un cuişor. Prăjiţi şi cartofii pe ambele părţi. Puteţi adăuga şi o garnitura de mazare cu morcovi.

Piept de curcan umplut cu garnitura de mazare cu morcovi

Piept de curcan umplut cu garnitura de mazare cu morcovi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.