Piept de curcan umplut cu caise, fistic si stafide

Printeaza

Piept de curcan umplut cu caise, fistic si stafide din: piept de curcan, caise uscate, fistic, stafide, smantana, vin alb sec, apa, concentrat de pui, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Piept_de_curcan_umplut_cu_caise_fistic_si_stafide

  • un piept intreg de curcan
  • 200 g caise uscate
  • 100 g fistic
  • 100 g stafide
  • 2 linguri smantana
  • 100 ml vin alb sec
  • 200 ml apa
  • un cub concentrat de pui
  • o lingura ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cu un cuţit bine ascuţit se taie carnea pentru a obţine o “foaie” care se bate uşor cu ciocanul de şniţele. Caisele şi fisticul se mărunţesc şi se amestecă cu smântână, stafidele, sare şi piper.

Se pune amestecul pe suprafaţa cărnii, se rulează şi se leagă. Se rumeneşte în ulei, într-o tigaie, pe toate părţile.

Se transferă rulada în tava de copt, se toarnă deasupra concentratul desfăcut în apă, vinul si se dă la cuptor 45 de minute.

Se stropeşte din când în când cu sosul din tavă.

Piept de curcan umplut cu caise, fistic si stafide

Piept_de_curcan_umplut_cu_caise_fistic_si_stafide

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.